top of page
Benny_Gr8it_fotografVeronica_071_edited.
Jag har alltid trott på utveckling eller avveckling. Det ligger i människans natur att utvecklas och jag vill vara med och förbereda andra på bästa sätt för framtiden.
 
Utifrån det skapades Gr8it med missionen att utmana befintliga lösningar för en säkrare framtid. Med 20+ års erfarenhet i ledande positioner inom IT- och digitalisering var valet enkelt inom vilket område. Idag hjälper vi både små, mellanstora och stora bolag med våra tjänster och samarbetar med andra leverantörer för en komplett leverans. Vi drivs av förtroende och och leverans, varför vi arbetar i långa och täta samarbeten med våra kunder och partners. 
När Gr8it grundades 2014 var det för att jag länge sett ett behov av en brygga mellan verksamheten och IT-avdelningar. Trenderna inom digitalisering har gjort att kompetenskraven på verksamhetschefer utökats inom IT och många gånger ligger beställningarna i verksamhetens budget istället för IT-avdelningens. Många mellanstora bolag har till och med helt lagt ut sin IT-avdelning för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Låter konstigt? Inte konstigare än att företag nu tittar på om fysiska kontor överhuvudtaget behövs eller om det är mötesplatsen som är viktig för medarbetarna. Utveckling - inte avveckling. 
Vi ger tillbaka! I den positiva meningen. För What goesaround comes around. Till lokala föreningar sponsrar vi med tröjor, tillfälliga lokaler och en del markarbeten. Till våra lokala mindre kunder och partners stöttar vi med att söka bidrag för finanseriera våra tjänster Vi gör även samarbeten där det finns ömsesidiga vinningar eller ett och annat pro bono-uppdrag. Utöver vårt lokala engagemang har vi valt ut två organisationer vi gärna sponsrar och står bakom. 

Benny Sundholm

Grundare & VD

4ocean.png
minstoradag-logo-rgb-1120x922.png
Kontakt

Kontakt

Absolut enklast är om du slår en signal eller mailar. Vill du skicka ett meddelande direkt här så går det förstås också bra.

+46-70 184 46 16

benny@gr8it.se

Tack för ditt meddelande!

Svarar vi inte inom 24 h bjuder vi på en lunch. ;)

Integritetspolicy

Data & Integritet

När GDPR förordningen började gälla från 2018, kom krav på ett dataskyddsombud. Om man som företag har en verksamhet där personuppgifter finns med i kärnverksamheten ska det finnas ett ombud. Vi jobbar inte bara med detta utan tycker faktiskt det är riktigt intressant. Och rätt. Personintegritet ska vi värna om, speciellt i en digitaliserad värld.
Gr8its fulla Integritetspolicy kan du hitta HÄR. Snabba fakta från den är:
Personuppgiftsansvarig:
Gr8it Sundsvall AB, org.nr 556969-1685
Adress: Hjortvägen 5 861 42 Sörberge 
Webbadress www.gr8it.se
Dataskyddsombud:
Benny Sundholm
benny@gr8it.se
+46-70 184 46 16
bottom of page