top of page
Vi tror på att utmana befintliga lösningar för att vara bättre rustade för framtiden. Varje år gör vi exakt det tillsammans med våra kunder i en rad olika uppdrag. Innehållet och formerna ser olika ut beroende på behoven och du kan titta vidare och köpa direkt här. Eller dra iväg ett mail för en skräddarsydd offert. 
Nedan ses ett urval av våra kunder som vi gjort eller gör olika uppdrag åt och också ett axplock av vad vi gjort. Du får gärna kontakta oss för referenspersoner om du är nyfiken på hur samarbetet fungerar, resultaten, eller har andra funderingar.
Våra tjänster

Våra Tjänster

Benny_Gr8it_fotografVeronica_033.jpg

Rådgivning

Vi agerar bollplank eller kavlar upp ärmarna och jobbar utifrån den plan vi lägger upp tillsammans. Perfekt när du t ex behöver en konsult, IT-chef, ett dataskyddsombud eller upphandlingsstöd.

Från:

5000

SEK/mån

Benny_Gr8it_fotografVeronica_033.jpg

Utbildning

Vidareuteckling eller helt ny inom GDPR, molntjänster och affärsutveckling genom digitalisering? Varje år håller vi ett antal skräddarsydda utbildningar åt våra kunder. Vad behöver du?

Från:

10000

SEK

Benny_Gr8it_fotografVeronica_033.jpg

Mentorskap

Det är tufft att hinna med jobbet och samtidigt utvecklas. Behöver ditt dataskyddsombud ett stöd för att komma in i rollen eller din Utvecklingschef en röst inom digitalisering?

Från:

15000

SEK/mån

Benny_Gr8it_fotografVeronica_033.jpg

Föreläsning

Kick off, inspiration eller nytändning? Vi har föreläsningar som spänner över de  senaste trenderna till etik och moral. Alltid uppskattade, utmanande och inget för trygghetsnarkomanen. 

Från:

15000

SEK

Gr8it_fotografVeronica_119
Benny_Gr8it_fotografVeronica_032
Benny_Gr8it_fotografVeronica_041
Benny_Gr8it_fotografVeronica_104
Gr8it_fotografVeronica_112
Benny_Gr8it_fotografVeronica_081
Gr8it_fotografVeronica_114
Varje år försöker vi komma iväg på ett antal olika utvecklande event där vi kan utbyta erfarenheter mellan företag och stärka relationerna. Vi tror att starka förtroenden är en förutsättning för att kunna lösa utmaningar snabbt och effektivt. Det behövs dagens tempo.
Våra kunder

Våra kunder

Nordanstigs Kommun.png
Haldor.png
Svensk-markservice.png
GDM.png
HL Display.png
Noviral.png
Youcap.png
Mitthem.png
Taktik-logo.png
Svart_Genomskinlig_1920x500.png
SBS.png
arkitektkopia-logo_edited.png
bottom of page