Vi tror på att utmana befintliga lösningar för att vara bättre rustade för framtiden. Varje år gör vi exakt det tillsammans med våra kunder i en rad olika uppdrag. Innehållet och formerna ser olika ut beroende på behoven och du kan titta vidare och köpa direkt här. Eller dra iväg ett mail för en skräddarsydd offert. 
Nedan ses ett urval av våra kunder som vi gjort eller gör olika uppdrag åt och också ett axplock av vad vi gjort. Du får gärna kontakta oss för referenspersoner om du är nyfiken på hur samarbetet fungerar, resultaten, eller har andra funderingar.
 

Våra Tjänster

Rådgivning

Vi agerar bollplank eller kavlar upp ärmarna och jobbar utifrån den plan vi lägger upp tillsammans. Perfekt när du t ex behöver en konsult, IT-chef, ett dataskyddsombud eller upphandlingsstöd.

Från:

5000

SEK/mån

Utbildning

Vidareuteckling eller helt ny inom GDPR, molntjänster och affärsutveckling genom digitalisering? Varje år håller vi ett antal skräddarsydda utbildningar åt våra kunder. Vad behöver du?

Från:

10000

SEK

Mentorskap

Det är tufft att hinna med jobbet och samtidigt utvecklas. Behöver ditt dataskyddsombud ett stöd för att komma in i rollen eller din Utvecklingschef en röst inom digitalisering?

Från:

10000

SEK/mån

Föreläsning

Kick off, inspiration eller nytändning? Vi har föreläsningar som spänner över de  senaste trenderna till etik och moral. Alltid uppskattade, utmanande och inget för trygghetsnarkomanen. 

Från:

15000

SEK

Varje år försöker vi komma iväg på ett antal olika utvecklande event där vi kan utbyta erfarenheter mellan företag och stärka relationerna. Vi tror att starka förtroenden är en förutsättning för att kunna lösa utmaningar snabbt och effektivt. Det behövs dagens tempo.
 

Gr8it Sundsvall AB

Hjortvägen 5

860 30 Sörberge

  • Facebook - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Twitter - Grå Circle

+46-70 184 46 16

benny@gr8it.se